65 de cupluri longevive, premiate de Primăria Pitești

apr. 12, 2021

65 de cupluri din Pitești care sărbătoresc nunta de aur și nunta de diamant, adică peste o jumătate de secol de căsnicie, au fost premiate de Primărie. Primarul Cristian Gentea a oferit diplome de fidelitate, premii în bani și flori celor 57 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și celor opt cupluri care aniversează 60 de ani de viață împreună.

„Zi aniversară de excepție pentru câteva zeci de familii piteștene! Este un eveniment pe care municipalitatea îl prețuiește pentru valoarea simbolului: familia dumnealor este pentru orice tânăr, dovada încrederii, răbdării și rezistenței cuplului în fața încercărilor vieții!
De-a lungul anilor au construit soț și soție, o legătură ce nu poate fi măsurată în nimic material. Sărbătoarea celor 60 sau 50 de ani de căsătorie, oferă, totuși, Primăriei Municipiului și Consiliului Local, prilejul de a îi onora, cu o diplomă și un cadou în bani!
Este o acțiune prin care ne arătăm respectul și susținerea valorilor familiei, dar și conștientizarea importanței stabilității în căsătorie!Îi felicităm din toată inima, le dorim sănătate, viață frumoasă și lungă alături de copii și nepoți, așa încât, în fiecare an de acum înainte, să sărbătorească bucuriile prezentului și amintirile trecutului dar și promisiunile viitorului!”

Comments

Comments are closed.