A fost făcută recepția modernizării străzii Dumitru Brătianu

aug. 4, 2021

Astăzi, o delegație de la Primăria Pitești, condusă de primarul Cristian Gentea, a făcut recepția lucrărilor de modernizare a străzii Dumitru Brătianu.
Din delegație au mai făcut parte viceprimarul Gelu Tofan, reprezentanți ai Direcției Tehnice, ai Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Pitești, reprezentanți ai ADP, dar și ai Inspectoratului de Stat în Construcții, doi specialiști în construcții – specilizarea Drumuri, reprezentanții deținătorilor de rețele – Termocalor, Distrigaz, Apă Canal. De asemenea, au fost prezenți la recepție dirigintele de șantier și reprezentantul constructorului – Comesad Drumuri.

Asfaltarea a fost făcută de SC COMESAD DRUMURI SRL, valoarea contractului fiind de :1.787.813,64 lei cu TVA inclus.
Lucrările au vizat strada, în lungime de 561,53 m și amenajare canal deversor cu saltele si gabioane; canalizare pluviala; guri de scurgere cu depozit; sistem rutier pe zona carosabila; sistem rutier pe trotuare; montarea bordurilor prefabricate; executie zid de sprijin; marcaje si montaj indicatoare pentru siguranta circulatiei.
Perioadă execuție – 5 luni.

Până la sfârșitul anului, vor fi modernizate, de asemenea, străzile perpendiculare pe Dumitru Brătianu: Ion Angelelescu și Nicolae Brânzeu, pentru care au fost transmise ordinele de începere a proiectului tehnic.

Comments

Comments are closed.