A murit ignorată de medici, după 16 ore de stat la Urgențe!

feb. 4, 2020

Acuzaţii grave sunt aduse la adresa cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Constanța. O femeie de aproape 70 ani a murit chiar în braţele fiului acestuia după mai bine de 16 ore de când a fost adusă cu ambulanţa.

În tot acest timp femeia a fost ţinută pe un scaun şi i s-au făcut doar câteva analize sumare. Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar conducerea spitalului a demarat o anchetă să vadă dacă s-au respectat procedurile şi cine se face vinovat pentru moartea femeii.

Familia femeii de 70 de ani a făcut plângere atât la Colegiul Medicilor, cât şi la poliţie.

Rudele femeii de 70 de ani povestesc că sâmbătă dimineaţa ea a început să se simtă rău şi acuza dureri în piept şi abdomen. Familia a chemat ambulanţa, dar în momentul în care a ajuns la spital a început calvarul.

După 12 ore de chin şi aşteptare, femeia a fost dusă la investigaţii suplimentare la un Computer Tomograf, fiul susţine că el a insistat pentru acest CT.

Rezultatele au arătat că femeia avea lichid în zona inimii şi a plămânilor. Dar nici după aceste rezultate, pacienta nu a fost preluată de medici.

Femeia a murit în braţele fiului ei, după aproape 16 ore de aşteptat pe holurile unităţii de primire urgenţe.

Comments

Comments are closed.