Video! Accident horror în Iași! Șapte morți după o coliziune între o ambulanță, un TIR și o dubă

feb. 1, 2022

Șapte persoane și-au pierdut viețile într-un accident rutier care s-a produs în satul Sârca, din comuna Bălțați, județul Iași. În accident, au fost implicate trei autovehicule:  o ambulanţă, un autocamion şi un autoturism. Gravida aflată în ambulanță a scăpat teafără.
Conform primelor concluzii ale poliţiştilor, un autocamion ar fi derapat într-o curbă şi intrat pe contrasens, a acroşat o ambulanţă, apoi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Poliţiştii care au efectuat primele cercetări la faţa locului în urma accidentului de pe DN 28, în zona localităţii Sârca, au constatat că şoferul autocamionului a acroşat ambulanţa, iar apoi a intrat în coliziune cu autoutilitara, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioan Bîlea.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în acest caz, potrivit Agerpres.

Şase dintre cele şapte persoane care au decedat în accidentul care a avut loc pe DN 28, în afara localităţii Sârca, erau muncitori în construcţii și se aflau în autoutilitara lovită de un camion care a intrat pe contrasens.

Muncitorii  mergeau la muncă și aveau vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani.

În accident a murit și șoferul camionului, un tânăr care se pregătea să își întemeieze o familie.

Echipajele de prim ajutor care au intervenit de urgență au găsit patru victime aruncate din mașini în urma impactului, iar trei erau încarcerate. Din acest motiv, numărul echipelor de intervenție a fost suplimentat.
Celelalte trei persoane implicate în accident, între care o gravidă, se aflau într-o ambulanţă care a plecat de la staţia din Târgu Frumos. Şoferul a suferit o fractură de picior, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Iniţial, gravida a declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale în spital, ea fiind preluată de familie. Ulterior, aceasta s-a răzgândit şi a venit la spital. Ea a fost internată la Maternitatea Elena Doamna din Iași şi, potrivit medicilor, se află în travaliu. Asistenta medicală a fost transportată şi ea la unitatea medicală.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online