Accident mortal pe A1, spre Pitești. Impact nimicitor între un bolid de teren și un autoturism

sept. 26, 2020

Un accident mortal în care au fost implicate trei mașini a avut loc vineri seara pe Autostrada București-Pitești. Două persoane au fost rănite.
Un bărbat în vârstă de 66 de ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un alt autoturism.
Soția șoferului a fost transportată în stare gravă la spital, după ce a fost eliberată dintre fiare. Răni a suferit și celălalt conducător auto.

Accidentul a avut loc la kilometrul 71 al autostrăzii, pe sensul dinspre Capitală spre Pitești, în apropierea localității Petrești, județul Dâmbovița. Potrivit primelor date, o mașină de teren, condusă de un bărbat de 42 de ani, a izbit violent un vehicul care transporta struguri. În urma impactului, acesta a ricoșat într-un alt autoturism, care a fost avariat. Martorii susțin că șoferul bolidului de teren conducea cu viteză foarte mare.

Pentru conducătorul auto medicii nu au mai putut să facă nimic. Inima lui a cedat în ciuda eforturilor depuse de salvatori. Femeia, în schimb, a scăpat cu viață și a ajuns la spital. Tot acolo a fost dus și șoferul care ar fi provocat tragedia.

Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute și s-au format cozi de mașini care s-au întins pe mai mulți kilometri.


Comments

Comments are closed.