Accident mortal pe A1, spre Pitești. Impact nimicitor între un bolid de teren și un autoturism

sept. 26, 2020
1281 Views

Un accident mortal în care au fost implicate trei mașini a avut loc vineri seara pe Autostrada București-Pitești. Două persoane au fost rănite.
Un bărbat în vârstă de 66 de ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un alt autoturism.
Soția șoferului a fost transportată în stare gravă la spital, după ce a fost eliberată dintre fiare. Răni a suferit și celălalt conducător auto.

Accidentul a avut loc la kilometrul 71 al autostrăzii, pe sensul dinspre Capitală spre Pitești, în apropierea localității Petrești, județul Dâmbovița. Potrivit primelor date, o mașină de teren, condusă de un bărbat de 42 de ani, a izbit violent un vehicul care transporta struguri. În urma impactului, acesta a ricoșat într-un alt autoturism, care a fost avariat. Martorii susțin că șoferul bolidului de teren conducea cu viteză foarte mare.

Pentru conducătorul auto medicii nu au mai putut să facă nimic. Inima lui a cedat în ciuda eforturilor depuse de salvatori. Femeia, în schimb, a scăpat cu viață și a ajuns la spital. Tot acolo a fost dus și șoferul care ar fi provocat tragedia.

Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute și s-au format cozi de mașini care s-au întins pe mai mulți kilometri.


Comments

Comments are closed.