Accident mortal pe DN 73, la Valea Ursului. Doi tineri au decedat

mai 18, 2020

Doi tineri, o fată de 22 de ani și un bărbat de 35 de ani și-au pierdut viața într-un grav accident petrecut în Valea Ursului, pe DN 7. Cei doi tineri au rămas încarcerați după ce autoturismul a intrat în coliziune cu un autocamion.
Pompierii au fost nevoiți să descarcereze victimele din autoturism, dar din păcate, în ciuda faptului că s-a încercat resuscitarea lor, s-a constatat că nu prezentau semne vitale, ulterior fiind declarat decesul, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Alte două victime – doi bărbați care se aflau în camionetă, au intrat în grija echipajelor de la Ambulanță și Smurd. Unul dintre bărbați a fost monitorizat la fața locului, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital.

În accident au fost implicate 3 vehicule, autoturismul și camioneta, plus un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu celelalte două, acesta ieșind cu o roată în afara unui podeț. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

”Din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, nu ar fi adaptat viteza în condiții de carosabil umed, în curbă la stânga, și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din județul Ilfov, care se deplasa din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpa, iar cercetările continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Argeș.

Comments

Comments are closed.