Adrian Bughiu: PNL, un partid de lași! Cum se pronunță Cîțu în germană!

sept. 27, 2021

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu susține că PNL nu mai are nici măcar o legătură cu moștenirea lăsată de Brătieni și că partidul a devenit o marionetă a președintelui Klaus Iohannis. În opinia sa, faptul că liberalii au avut de ales între Florin Cîțu și Ludovic Orban arată lipsa de perspectivă a acestui partid.

Bughiu a criticat faptul că liberalii au încălcat propriile reguli impuse prin legislație chiar de guvernul Cîțu în materie de combatere a pendemiei.
„Dincolo de cozile de la mici, de îmbrâncelile și huiduielile de maidan de la momentul votului, Congresul PNL nu a avut nimic special. Nu s-a discutat despre adevăratele probleme ale țării, despre soluții la crizele pe care, multe dintre ele, tocmai PNL și USRPlus le-au produs.
Nu s-a discutat, pentru că singura grijă a candidaților a fost să își dea reciproc la picioare.
Fără Klaus Iohannis, Florin Cîțu nu ar fi ajuns niciodată președinte al PNL. Cîțu a devenit celebru în România pentru faptul că a fost încarcerat în SUA după ce a fost prins beat și pentru că a dat o țeapă după care a fugit în România. Florin Cîțu nu reprezintă nimic în politica mare. Românii îl cunosc drept omul care a împrumutat România mai mult ca oricând! Ludovic Orban reprezintă o soluție la fel de slabă precum Cîțu. După 30 de ani în politică a arătat că nu este în stare de nimic. Doar perpetuarea parazitării banului public”, a subliniat Bughiu.
Vicepreședintele CJ Argeș a mai arătat că liberalii și-au pierdut nu doar exercițiul democratic de a spune ceea ce cred cu adevărat, ci și că au devenit adevărat servitori ai intereselor lui Klaus Iohannis doar pentru a rămâne la putere.
„Recunosc, nu am alocat prea mult timp să urmăresc ce s-a întâmplat la Congres. Imaginile de la buletinele știri au fost însă elocvente. Am remarcat însă lașitatea liberalilor. Nimeni, nici în războiul din PNL de până la făcătura aceasta de alegeri, nici în timpul Congresului și nici după nu s-a ridicat să spună că PNL, ca partid istoric, ar merita să aibă un președinte adevărat. Că nu este normal ca președintele țării, care ar trebui să fie deasupra partidelor, să impună pe cineva președinte într-un partid pentru că nu este constituțional. Și că ar trebui să existe un program cu soluții la vremurile pe care le trăim pentru că PNL este la guvernare (ce-i drept tot neconstituțional, impus de același președinte). Toți au executat întocmai ceea ce li s-a transmis.
O butaforie politică. Aproape că ar fi de râs dacă nu ar fi totul extrem de tragic, pentru că discutăm aici de încălcarea legilor acestui stat. Vorbim de călcarea în picioare a democrației interne dintr-un partid și de o aronganță maximă față de români și față de firmele care se chinuie să supraviețuiască.
Apropo, cum se pronuță Cîțu în germană? Knecht ?”, a completat Adrian Bughiu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online