Adrian Bughiu, provocare pentru Iohannis: Hai, domnule președinte, dă-le țara total pe până! Rezolvă România pas cu pas!

oct. 18, 2021

Vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu consideră că tentativa lui Dacian Cioloș de a merge până la capăt cu o variantă de guvern exclusiv USR nu face decât să arunce și mai mult țara în criză, din moment ce nu are susținerea nici măcar a PNL, partidul lui Klaus Iohannis, în ciuda desemnării făcute de președinte. În plus, Adrian Bughiu susține că numele aflate pe lista cu care Cioloș se va prezenta în Parlament arată cât de slab este USR la capitolul resurse umane. El a subliniat că PSD nu poate să voteze un astfel de guvern și că social-democrații susțin în continuare un guvern interimar de specialiști până la organizarea de alegeri anticipate.
„Asemenea caraghioslâc, vă spun sincer că mai rar ne va fi dat să vedem!
Tovarășul spirală nu numai că se visează premier, dar a și împănat o listă cu miniștri! Și a și trimis-o în Parlament!
Păi cum să îl pui iar pe Drulă la Transporturi și să visezi sute de kilometri de cale ferată modernă, cu trenuri pe hidrogen și de mare viteză, când în mandatul lui am avut mai multe deraieri și accidente pe căile ferate decât în ultimii două decenii cumulate? Cum să vii la Sănătate fix cu un ministru care nu a pregătit valul 4 al pandemiei? Morții COVID, cea mai mică rată de vaccinare din Europa, românii arși în spitale, toate sunt responsabilitatea ministrului!
Cum să vii tot cu Stelian Ion la Justiție, cel care și-a înscenat un handicap ca să primească gratuit de la stat o locuință?
De fapt, cum să vii cu oricine de pe lista aceea de incapabili, de consultanți abonați la banul public, în care bomboana de pe colivă este Goțiu, devenit celebru prin partidele de sforăit în Parlament și bețiile crâncene de la Vama Veche?!
Acest partid a trecut de la mâncatul din coșurile de gunoi din Parlament (pentru cine a uitat cazul deputatului Dohotaru) la mâncatul din banul public și acum se visează făcând și Guvernul!
De fapt, chiar e o provocare pentru Iohannis! Hai, domnule președinte, dă-le țara total pe până! Rezolvă România pas cu pas!”, a menționat, ironic, Adrian Bughiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook!

Comments

Comments are closed.