Andrei Gerea, atac devastator la Tăriceanu: De asta am ajuns aici!

feb. 6, 2020

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea nu este de acord cu intențiile lui Călin Popescu Tăriceanu de muta ALDE din nou alături de PSD. Deputatul de Argeș susține că este inacceptabil ca, după ce ALDE a votat căderea guvernului social-democrat și a susținut guvernul liberal în care ALDE are oameni în funcții, acum să se ia în calcul revenirea alături de social-democrați. Andrei Gerea a criticat această inconsecvență politică, considerând că acest balet stânga-dreapta este principala cauză a decăderii ALDE în încrederea populației.

„Ieri, imediat după votul pe moțiune, am aflat cu surprindere și dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu inițiatorii moțiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte. Nu pot să nu mă intreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuție. Pregătea o alianță politică alături de cei de care ne-am despărțit acum câteva luni?! Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni și să revii alături de cei de care te-ai despărțit acum 5 luni.
Este inacceptabilă continuarea aceluiași joc care a dus ALDE în situația actuală. Acest demers politic face parte dintr-un lung șir de piruiete, iar prețul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruiete politice. A sta la masă cu cei care au inițiat moțiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord”, a subliniat deputatul de Argeș Andrei Gerea, care este și președinte al ALDE București.

Comments

Comments are closed.