Andrei Gerea candidează la Primăria Sectorului 1

aug. 19, 2020

Reprezentanții Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au depus, marți, la Biroul Electoral al Sectorului 1, lista și dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local al Sectorului 1.

Candidatul pentru funcția de primar al Sectorului 1 este Andrei Gerea, deputat PPU (social-liberal) și fost ministru, care în urmă cu trei decenii își începea cariera politică tocmai în Sectorul 1.

„Sectorul 1 pentru mine înseamnă leagănul politic. Seniorii liberali ne spuneau că dacă vrei să faci ceva pentru comunitate, trebuie să te implici. Îmi doresc foarte mult să redau Sectorului 1 titlul de Capitala Capitalei și să putem să devenim un element de referință în ceea ce înseamnă digitalizarea serviciilor și transparentizarea achizițiilor. Lângă mine am oameni cu o vastă experiență profesională, cât și tineri foarte bine pregătiți. Am convingerea că PPU (social-liberal) va constitui pentru mulți surpriza acestor alegeri”, a spus Andrei Gerea după depunerea candidaturii.

„În acest partid tinerii sunt încurajați și chiar puși în prima linie. Avem un suflu nou, vrem să aducem ceva nou în politică, idei și proiecte noi, pentru că am descoperit că dacă nu ne implicăm, nu putem schimba nimic. Andrei Gerea a fost pentru mine o inspirație, un om puternic, profilul perfect al umanistului și de aceea îi suntem alături”, a transmis Mihai Teodor, secretarul general adjunct al PPU (social-liberal).

Vă prezentăm, mai jos, lista candidaților pentru Consiliul Local al Sectorului 1:            

1GEREAANDREI DOMINIC
2.TEODORMIHAI CRISTIAN
3.HARNAGEACATALIN CONSTANTIN
4.PARCALABUDOMNICA DOINA
5.FRUMOSUDRAGOS VASILE
6.MINEAIONEL
7.PREDESCUANA LOREDANA
8.ROSUALEXANDRA
9.MITUCRISTINA
10.FLORESCUTHEODORA IULIA
11.IORACHEAIDA ANAMARIA
12.DUMBRAVAGABRIEL STEFAN
13.STANICADANIEL
14.BALANLUDMILA
15.TERTIUVIOLETA VALENTINA
16.CULEARAZVAN CRISTIAN
17.BRANCUMARIA
18.GHITULESCUCOSMIN DUMITRU
19.COJOCARUFLORIN VIOREL
20.BRANCUPETRE
21.TARANTUS BARBULETANDREI OCTAVIAN
22.MIHALACHEILIE
23.TUTUIANUADRIAN
24.ALEXANDRESCUANDREEA ANAMARIA
25GHITESCUADRIAN MIHAI
26.CATANAMARIA MAGDALENA
27.STANACORNEL
28.POLEUCACLARA CATALINA
29.MIHALACHEELENA
30.LIVINSCHIGHEORGHE
31.RADOI DOINA
32.ALEXANDRESCUANCA
33.SIMIONELENA
34.DINUADRIAN DANIEL
Comments

Comments are closed.