Anunț important privind sistarea apei potabile în Poiana Lacului

iul. 17, 2021

 În urma discutiilor purtate atât la sediul S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti , cât si la sediul Primariei Poiana Lacului cu privire la furnizarea apei potabile în satele din aceasta comuna, s- a stabilit de comun acord si s-a încheiat un parteneriat între cele doua entitati începând cu data de 18.07.2021, orele 23.30 care prevede furnizarea alternativa de 36 de ore a apei, pe perioada în care se înregistreaza temperaturi ridicate . Programul de furnizare alternativa a apei este urmatorul :
       19.07.2021 – 20.07.2021 vor fi alimentate cu apa satele Paduroiu Deal, Paduroiu Vale, Galateanu, Gradinesti, Cociobesti, Lipia ;
       21.07.2021 – 22.07.2021 vor fi alimentate cu apa satele Samara, Metofu, Dealul Viilor, Dealul Orasului, Dinculesti, Gâlcesti, Popesti, Negoesti, Teiusu, Negrea si Poiana Lacului centru;

   Pentru a se asigura ca programul de alimentara alternativa a apei, prevazut în protocolul cu Primaria Poiana Lacului este functional, S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti va efectua manevrele de vane alternativ din doua în doua zile, astfel încât castelul de apa sa fie alimentat în permanenta pentru a putea face fata consumului de apa.Se va proceda la sigilarea ansamblului de vane în vederea asigurarii apei pe zonele mentionate.

   În cazul interventiei neaurorizate asupra sigiliului si a ansamblului de vane din cadrul sistemului de alimentare cu apa de catre alte persoane decât reprezentantii operatorului, atunci vor fi sesizate organele de ancheta corespunzatoare.

   Pâna la remedierea integrala a situatiei de la Poiana Lacului, S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti, va pune la dispozitia utilizatorilor din zonele afectate un necesar minim de apa care va fi transportat cu cisterna.

   Având în vedere situatia hidrometeorologica existenta în aceasta perioada, recomandam fiecarui consumator o utilizare rationala a apei potabile disponibile pentru a evita prejudicierea alimentarii cu apa potabila a unui numar semnificativ de consumatori.

Comments

Comments are closed.