Apă Canal anunță extinderea rețelei de canalizare menajeră pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu din Pitești

dec. 29, 2021

              Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță demararea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu din Piteşti. Investiţia se va derula cu finanțare din fonduri proprii  și vine să rezolve o problemă foarte importantă a  cetățenilor din zona respectivă. Lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.

Lucrarea  va fi executată de SC Jet Construct Pipe SRL  şi se va derula pe o  perioada de 60 de zile de la data comunicării ordinului de începere, în funcţie de condiţiile meteorologice.

            „Suntem convinşi că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii din zonă să se bucure de o reţea de canalizare dimensionată corespunzător, adaptată la nevoile pe care le au în acest moment, un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului  SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

             Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii de apă uzată spre beneficiul populaţiei şi al mediului, ceea ce determină conformarea calităţii apei uzate la prevederile actelor normative de reglementare şi ale legislaţiei în vigoare”, a precizat directorul general al societății, Mihail Marinescu.

Comments

Comments are closed.