Aproape 6000 de argeșeni vaccinați la Maratonul Vaccinării

nov. 1, 2021

2934 de oameni au fost vaccinați astăzi în Argeș, în cadrul Maratonului, 463 dintre ei cu doza 3. A fost o muncă incredibilă în centre pentru că platforma în care sunt introduse datele persoanelor imunizate a funcționat greu.
Neputând scana toate cărțile de identitate, registratorii ajutați și de personalul medical au introdus manual toate informațiile, a transmis prefectura Arges.

La centrele din municipii și cu ajutorul caravanelor care au mers în comune, de la 8 până la ora 20, argeșenii au avut acces facil la imunizare. Pentru că oamenii au manifestat un interes deosebit să se vaccineze în weekend, după consultări avute cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Argeș am decis ca maratonul de vaccinare să fie transformat într-un eveniment săptămânal și am programat deja următoarele trei acțiuni.

Sâmbătă și duminică au fost vaccinate aproape 6000 de persoane.

„Pentru această reușită le mulțumesc edililor din municipii și celor din localitățile în care au fost astăzi caravanele: Sevastian Pupăză-Roșu (Stolnici), Cosmin Ion Ștefan (Hârtiești),Dorin Florin Panțeru (Ciofrângeni), Doru Ion Smădu (Domnești)”, a transmis prefectul Radu Perianu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online