Arde La Butoaie din Pitesti!

iul. 30, 2023

Restaurantul „La Butoaie” din Piteşti a fost cuprins de flăcări. Incendiul a izbucnit de la acoperișul pe care erau montate panouri solare. Forţe importante cu multe autospeciale au participat la această misiune pentru stingerea focului. Un pompier a fost rănit în timpul intervenției. 80 de persoane – clienți ai restaurantului și locuitorii blocurilor din vecinătate – au fost evacuate.

„Flăcările au ajuns și în interiorul clădirii, iar elemente din acoperiș și grinzi din lemn s-au prăbușit în interior, însă nu au fost persoane suprinse de dărâmături. Este o intervenție grea și de lungă durată lucrându-se continuu pentru îndepărtarea efectelor incendiului, concomitent cu protejarea blocurilor din imediata apropiere și a altor construcții la care exista pericol de propagare, iar până în acest moment acestea au fost salvate. Pe timpul misiunii, unul dintre colegii noștri a simțit o durere puternică în zona genuchiului și a fost transportat la spital conștient și stabil hemodinamic pentru investigații medicale amănunțite.

La fața locului, pentru asigurarea zonei și fluidizarea traficului au sosit echipaje de poliție, poliție locală și ale jandarmeriei.
De asemenea, Primăria Pitești a deplasat în zonă un autocamion cu cisternă pentru a sprijini nevoia de apă pentru stingerea incendiului.

La intervenție au participat nouă autospeciale pentru stingerea incendiilor, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, două autospecialele de intervenție și salvare de la înălțime și două autospeciale de primă intervenție și comandă ale ISU Argeș, încadrate cu 49 de pompieri, sub coordonarea domnului împuternicit prim adjunct al inspectorului șef, colonel Dică Alin”, a transmis ISU Argeş

Comments

Comments are closed.