Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit echipamente și produse medicale Secției de Boli Infecțioase de la Pitești

mart. 24, 2020

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit echipamente și produse medicale Secției de Boli Infecțioase de la Pitești. Donația făcută de Arhiepiscopia Argeșului se ridică la aproximativ 50.000 de lei.

„Cu purtarea de grijă a Părintelui Arhiepiscop Calinic, în ziua de 23 martie 2020, Sectorul Social, Filantropic și de Misiune al Eparhiei Argeșului și Muscelului a desfășurat o activitate social-filantropică pentru Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Argeș.

În această perioadă de grea încercare pentru români, dar și pentru sistemul medical și, implicit, pentru personalul care lucrează pentru salvarea celor aflați în suferință, o rază de speranță este întotdeauna o binecuvântare.

Părintele consilier Andrei Diaconescu a fost prezent la Secția de Boli Infecțioase cu lucruri necesare, în valoare de 50.000 de lei, pentru bunul mers al actului medical: aparat EKG mobil, scuturi de protecție, botoși lungi, mănuși chirurgicale, halate chirurgicale, gel dezinfectant, puls oximetru, tensiometru, stetoscop și alte materiale necesare în lupta cu virusul nemilos”, se arată pe site-ul Arhiepiscopiei.

Comments

Comments are closed.