Asociația Zimbrul Carpatin, Servsal Argeș și reprezentanți ai Primărie Mioveni, campanie de informare a cetățenilor pentru selectarea deșeurilor. Ce faci cu gunoiul menajer, cel reciclabil și resturile vegetale sau de mobilier!

iul. 22, 2021

 Mioveniul începe să devină un oraș european și în materie de colectat și depozitate deșeuri. Pentru acest lucru însă, cetățenii trebuie să înțeleagă faptul că este imperios necesar să arunce în pubele sau saci menajeri diferiți deșeurile, în funcție de proveniența acestora. Tocmai din acest motiv, voluntarii Asociatiei Zimbrul Carpatin au ajuns și la Mioveni unde alături de reprezentați de la Primăria Orașului Mioveni și de la Servsal Argeș au pus afise referitoare la modalitatea corecta de selectare a deșeurilor reciclabile pe toate scarile din oraș.

În paralel angajații de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au pus afise pe containerele de pe platforme pentru a veni în sprijinul cetatenilor!
Astfel, deșeurile reciclabile – de exemplul cartonul, sticlele, lemnul, elemente din fier reprezintă materiale reciclabile, se colectează și se depozitează separat, în saci și pubele disticte! Iarba cosită și resturile vegetale se utilisează drept compost în gospodărie și nu se adaugă în pubele sau în sacii de gunoi. Crengile de copaci, elementele de mobilier, electrocasnicele, resturi și materiale din amenajări ale locuințelor reprezintă deșeuri care nu se aruncă la pubelă, ci se depozitează, GRATUIT, la platforma din Stația de Epurare pentru cetățenii care au domiciliul în Mioveni!
Atenție: pubelele sau sacii de gunoi care conțin deșeuri amestecate nu vor fi ridicate!

Comments

Comments are closed.