Atenție! Analize gratuite doar la Laboratorul de Analize al Spitalului Mioveni din cadrul Policlinicii. Contact și program

mart. 9, 2021

Pentru setul de analize medicale gratuite, apelați la serviciile Laboratorului de Analize al Spitalului Mioveni din cadrul Policlinicii! ATENȚIE! În cadrul Policlinicii Mioveni mai funcționează și alte laboratoare ale unor clinici private, unde nu beneficiați de aceleași servicii gratuite!

Conform contractului încheiat prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate Argeș, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, ori de la medicul specialist, Spitalul Orășenesc Mioveni realizează analize medicale de laborator.

Programările se fac doar telefonic, de luni până vineri între orele 10:00 – 12:00, la numărul de telefon 0783 019 752.Recoltările pentru analizele medicale de laborator se fac în Policlinica Mioveni, etajul 1, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 10:00.

Vă reamintim că aceste servicii medicale se realizează gratuit, în limita fondurilor disponibile conform contractului încheiat cu CNAS, pe luna în curs.Detalii privind pachetul de servicii medicale de bază în asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice găsiți aici http://www.cnas.ro/…/pachetul-de-servicii-medicale-de…

Comments

Comments are closed.