Atenție! De astăzi, dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Mioveni

aug. 3, 2020

De astăzi, în intervalul 03 – 10 august, la nivelul întregii localități se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare, atât pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), cât și în gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.Se face apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 3, 4, 5 august 2020, așa încât să se poată efectua serviciile de dezinsecție și deratizare.
De asemenea, proprietarii de gospodării din Orașul Mioveni sunt rugați să permită accesul agenților DDD în perioada 5 – 7 august 2020, așa încât să se poată efectua serviciile de deratizare.În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior.
Apicultorii sunt rugați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar Primăria Orașului Mioveni și S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.Serviciile menționate sunt realizate de firma CORAL IMPEX SRL, conform Contractului de achiziție publică de servicii nr. 12618/15.05.2020 și se desfășoară în conformitate cu prevederile Ordinului OMS 119/2014 și Ordinului ANRSC nr. 520 din 27.11.2018 după un program unic, pentru a atinge un nivel de eficiență maximă.
Produsele folosite sunt avizate de Comisia Națională a Produselor Biocide, se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.Supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii

Comments

Comments are closed.