Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Bărbat găsit mort într-o fântână

feb. 16, 2021

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 76 de ani din Valea Mare Pravăț. Bătrânul a fost găsit decedat într-o fântână, din localitate. Descoperirea a fost făcută, marţi dimineață de către fiul acestuia care văzând că nu mai răspunde la telefon s-a dus la saivanul unde acesta dormea de obiei.

Ajuns acolo l-a căutat peste tot şi într-un târziu l-a găsit în fântâna de unde erau adăpate animalele cu capul în jos şi cu capacul căzut peste el, doar picioarele i se mai vedeau. Fiul victimei a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială de la detaşamentul de pompieri din Câmpulung, un echipaj SMURD şi un echipaj al poliţiei rurale. Bărbatul a fost scos din fântână, îngheţat bocnă.

Familia Dobre avea un Saivan la câteva sute de metri de şoseaua principală din satul Şelari, din comuna Valea Mare Pravăţ. Unul dintre fii lui Ion Dobre a fost la Saivan luni după-amiaza pentru a-l ajuta pe tatăl său să hrănească animalele. În jurul orei 16 acesta a plecat acasă lăsându-l pe bătrân să aibă grijă de animale. Trei ore mai târziu, o rudă a sunat însă bătrânul nu a răspuns la telefon. În dimineaţa zilei de marţi fiul lui Ion Dobre s-a dus la Saivan sa-l ajute pe tatăl său să hrănească animalele şi să le adape. Atunci a făcut tragica descoperire, când s-a apropiat de fântână, a văzut piciarele tatălui său iesite în afară şi capacul căzut peste el.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului urmează să facă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii decesului.

Comments

Comments are closed.