Aurel Bălășoiu, mesaj după prima zi la Parlament: Promit să rămân același om

dec. 21, 2020

Pentru Aurel Bălășoiu, viața a căpătat o nouă logică. Primar de mai multe mandate la Rociu, cu un mandat câștigat inclusiv la alegerile locale din acest an, Aurel Bălășoiu ajunge acum parlamentar. Mai exact, fix în locul celor spre care deseori arunca critici pentru legile strâmbe ce puneau piedici autorităților locale în dezvoltare și investiții. Acum, trebuie să dovedească că poate să îndrepte lucrurile.
După ce a depus jurământul, Aurel Bălășoiu a transmis argeșenilor un mesaj. Destul de lung, dar din care reiese un lucru important. Promisiunea că nu se va schimba. Și va rămâne același om pe care îl știu argeșenii. Și a mai promis că nu va face figurație prin Parlament. Să vedem…

„Dragii mei argeșeni,Vă mulțumesc din suflet, tuturor!Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și m-ați votat, precum și celor care ați avut o altă opțiune.Azi, 21 decembrie 2020 am depus jurământul de credință pentru validarea mandatului de deputat în Parlamentul României.Vă mărturisesc că am citit cu atenție toate comentariile la postarea din 07 decembrie 2020 iar marea majoritate îmi transmiteți ”sa rămâneți același om”.Vreau să vă asigur că voi rămâne același om simplu, mereu alături de oameni, voi rămâne neschimbat indiferent unde mă va purta destinul și voi face tot ce îmi stă în putere pentru a da dovadă de implicare activă, responsabilă și curajoasă în ajutorarea semenilor. M-am născut un om simplu, într-o familie de oameni simpli și voi rămâne același om care m-am născut, în familia mea, în fiecare duminică înainte de a ne așeza la masă eu spun rugăciunea ” TATĂL NOSTRU” împreună cu nepoții, copii și soția mea și în același timp îl simt că se coboară către noi și cu DUMNEZEU am nădejde în viața aceasta.Sunt conștient de faptul că oamenii așteaptă de la mine să fiu cu adevărat un parlamentar de Argeș, nu unul care să facă figurație la ,,Casa Poporului,,.Vă asigur de faptul că așa cum am ,,bătut la pas,, tot județul și am fost se pare unul dintre cei mai activi candidați de pe scena politică argeșeană, în continuare voi fi prezent în viața comunităților locale, să cunosc adevăratele probleme ale oamenilor pe care să le rezolv prin inițiative legislative sau prin impunerea unor măsuri guvernamentale necesare. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de argeșeni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată convingerea.Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a precizat Aurel Bălășoiu.

Comments

Comments are closed.