Bătaie în trafic la Pitești

feb. 12, 2022

În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitor la o stare conflictuală dintre mai multe persoane,

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Pitești s-ar fi petrecut un eveniment rutier din care au rezultat numai pagube materiale.

De asemenea, în scurt timp, a fost primit un alt apel privind o stare conflictuală petrecuta între ocupanții autoturismelor implicate în tamponare.

La fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Biroului Rutier Pitești, precum și din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au aplanat conflictul și au stabilit identitatea tuturor persoanelor implicate.

Urmează ca evenimentul rutier să fie soluționat ca tamponare, de către polițiștii rutieri, iar polițiștii Secției 2 Poliție Pitești vor lua măsuri de sancționare contravențională față de persoanele implicate, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială și Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online