Bilete pentru tratament balnear prin Casa Județeană de Pensii Argeș

apr. 20, 2021

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că din seria 3 din acest an, cu date de plecare incepand cu data de 22.04.2021, au ramas bilete nevalorificate in urmatoarele statiuni:
Vatra Dornei – 4 bilete
Govora – 2 bilete
Felix – 6 bilet
Herculane – 1 bilet
Mangalia – 2 bilete
Ocna Sugatag – 2 bilete

Aceste bilete se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear pana in data de 21.04.2021.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

Comments are closed.