Bobocii din Mioveni vor găsi pe bănci, în prima zi de școală, primul lor ghiozdan

sept. 2, 2021

La Pitești nu s-a putut, pentru că s-au opus cei de la PNL și USR. La Mioveni însă, este o tradițe programul Primul Ghiozdan.

La Mioveni, în prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă, câte un ghiozdan, plin cu rechizite!

Consiliului Local Mioveni va acorda la începutului anului școlar 2021-2022, peste 400 de pachete cu rechizite școlare, elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, caiet dictando A5/24 file, caiet matematică A5/48 file, penar, creioane colorate set de 12 culori, riglă, creion, gumă de șters, ascuțitoare, pixuri, bloc de desen A4, acuarele tip pastilă 12 culori cu pensulă, etichete școlare, mapă cu buton A4, caiet de lucru-dezvoltare personală, Creionul magic- pentru exerciții grafice și reeditare.

Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, pentru a fi diferite cele destinate băieților, de cele ale fetelor.

Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.

Comments

Comments are closed.