Bogdan Oancea: „Candidez pentru Camera Deputaților cu ferma convingere că oamenii trebuie puși pe primul loc”

nov. 24, 2020

Bogdan Oancea, candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților, este economist și, în urma alegerilor din 27 septembrie a fost desemnat viceprimar al comunei Bughea de Sus. Afirmă că intră în competiția pentru un loc în Parlament cu gândul de a ajuta la creșterea nivelului de trai pentru toți românii.
„Candidez pentru Camera Deputaților cu ferma convingere că oamenii trebuie puși pe primul loc și că Parlamentul României trebuie să reprezinte dorințele românilor. Două calități nu trebuie să lipsească unui om politic – necesare, de altfel, în orice meserie – bunătatea şi inteligenţa. Ca deputat, voi urmări în permanență interesul general al oamenilor pe care-i reprezint și anume ca aceștia să ducă o viață cât mai confortabilă, iar asta presupune siguranța vieții de zi cu zi, șanse egale pentru toți, o justiție corectă și responsabilă, drumuri moderne, un sistem sanitar și educațional bine dezvoltat și eficient, accesul la hrană sănătoasă, apă sănătoasă, aer curat, locuri de muncă plătite decent, o pensie suficientă, un nivel de trai care să asigure fiecărui român o viață demnă și civilizată.”, declară Bogdan Oancea.

Realizat de SC Goldenfish Production SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

Comments

Comments are closed.