Breaking news! Șeful Jandarmeriei Argeș, internat cu COVID-19

iul. 15, 2020

Șeful Jandarmeriei Argeș, colonel doctor Gheorghe Lupescu, a primit vestea că este infectat cu COVID-19, după ce marți a făcut testul. El s-a internat la Spitalul Colentina din București, unde este supus tratamentului.

Gheorghe Lupescu a participat activ la mai multe acțiuni de control pe care le-a coordonat, în vederea prevenției respectării măsurilor împotriva COVID-19 în județ.

Chiar dacă a purtat mască, șeful Jandarmeriei a contactat virusul, dar spune că se simte bine și este încrezător că va ieși destul de repede din spital.

„M-am simțit puțin mai prost, mi-am făcut un Computer Tomograf la plămâni iar rezultat nu a fost chiar foarte bun, așa că doctorul mi-a recomandat să fac testul pentru COVID-19. Marți l-am făcut, astăzi a sosit rezultatul că sunt infectat, așa că m-am internat. Sunt bine, sunt într-o fază incipientă, nu am simptome grave, sper să nu fie probleme și să revin în maxim două săptămâni. Nu îmi dau seama cum am putut contacta virusul, am purtat mască, am luat toate măsurile, am fost pe teren și posibil să fi luat cumva. Nu știu, transmiterea este comunitară, există riscuri peste tot și oricând”, a declarat pentru Pro Media TV Gheorghe Lupescu, care a completat că și colegii săi din conducerea Jandarmeriei Argeș se vor testa împotriva COVID-19.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online