Bucura Oprescu: Ajunge! Ne-am săturat să vă jucați de-a guvernarea!

iun. 11, 2021

E jale! Comisia Europeană a respins din nou Planul Național de Redresare și Reziliență trimis de Guvernul Cîțu. Este o premieră în Uniunea Europeană însă, pentru români și pentru economie este un semnal care arată că va fi imposibil să mai fie accesate sume considerabile care să fie utilizate în investiții. În plus, același guvern CÎțu s-a obligat, fără să îi fie impuse, la condiții draconice pentru populație, inclusiv în privința pensiilor, care riscă să fie înghețate, iar stagiul de cotizare va fi prelungit până spre vârsta de 70 de ani! Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu susține că decizia Comisiei Europene este încă o dovadă elocventă a incapacității guvernului PNL-USRPLUS- UDMR de a gestiona situația din țară, motiv pentru care ar trebui să plece.

„Pentru a treia oară, Comisia Europeană a respins Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Guvernul Cîțu! Acest program prost croit a fost făcut de firme de consultanță, aceleași la care vor ajunge mare parte din banii din #PNRR. PNRR care nu prevede prea multe #investiții și afecteză pensiile și salariile românilor
.De exemplu, pentru toată țara se alocau fonduri pentru 400 km de gaze, adică doar pentru vreo 20 de comune. #Banii prevăzuți pentru reabilitarea termică a blocurilor ajung doar pentru 1.700 de imobile, în condițiile în care numai în Pitești sunt în jur de 1.700 de blocuri! Nu s-au prevăzut bani pentru irigații, dar s-au găsit bani cu dedicație pentru ONG-urile și firmele de casă ale partidelor aflate la guvernare! Ajunge! Bătaia de joc la adresa românilor trebuie să înceteze!”, a arătat Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.