Bugetul Mioveniului pe 2023 a fost aprobat. Care sunt principalele investiții

ian. 27, 2023

Bugetul orașului Mioveni pentru 2023 a fost aprobat în aseară, cu unanimitate de voturi, de către Consiliul Local Mioveni. „Le mulțumesc colegilor și membrilor Consiliului Local pentru faptul că au fost de acord cu acest proiect și pentru faptul că au dat dovadă de unitate și încredere.”, transmite primarul Ion Georgescu.

Ca și în anii precedenți, vom acorda prioritate unor domenii de importanță maximă precum educație, sănătate și dezvoltare.

Printre prioritățile acestui an se regăsesc finalizarea proiectului de alimentare cu gaze în Făget, Varianta ocolitoare a orașului – Centura (Tronson I), transport în comun cu autobuze ecologice, stații de încărcare pentru mașini electrice, reamenajarea plajei și a piscinei BEMO prin realizarea unui Aqua Park, îmbunătățirea eficienței energetice a unor instituții publice, finalizarea podului de la Racovița, dezvoltarea rețelelor de utilități publice și continuarea proiectelor începute.

Bugetul consolidat al orașului Mioveni este de aproximativ 42,5 milioane euro și cuprinde o listă de investiții și proiecte care însumează peste 120 de obiective.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online