Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Pitești. Vezi programul și zonele

iun. 20, 2023

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, săptămâna aceasta, a doua campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești. Detaliile desfășurării acestei campanii sunt aduse la cunoștință piteștenilor și prin materiale informative afișate la scările de bloc din oraș.

Campania se derulează începând de joi, 22 iunie, ora 12:00, până vineri, 23 iunie, ora 13:00.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

– Găvana III, Bl. A8-A10;

– Trivale, Complex II, P.T. 608;

– Zona Nord (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc. D;

– Craiovei – Negoiu;

– Tudor Vladimirescu, Bl. D4-U4.

Ce deșeuri se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Ce deșeuri NU se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex:parbrize, anvelope) etc.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până în data de 23 iunie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 26-30 iunie.

      Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

Comments

Comments are closed.