Cancerul vieții! Medicul Gheorghe Frătoaica, drept în fața morții

iun. 6, 2023

Gheorghe Frătoaica, unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniul medicinii de urgență a plecat la Domnul, la 67 de ani. Vestea a venit ca un șoc pentru colegii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, chiar dacă aceștia știau prin ceea ce trece colegul lor, dar și pentru numeroșii pacienți pe care i-a tratat la Primiri-Urgențe. Trei ani s-a luptat cu o boală nemiloasă, descoperită în timpul pandemiei COVID.
Doctorul Frătoaica, specialist în medicina de urgență și medic primar, a avut o carieră distinsă în domeniul medical. Pe lângă rolul său ca medic de urgență, el a avut onoarea de a fi numit director medical al spitalului pe o perioadă de timp.

Deși ar fi avut posibilitatea, nu a plecat să se trateze în străinătate. Își citea singur rezultatele analizelor și era perfect conștient cum i se scurg zilele în fața nemilosului cancer.
Zeci de apropiați au venit la sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la capela militară de lângă Cimitirul „Sf. Gheorghe”,  pentru a-i aduce un ultim omagiu. Pe ultimul drum, sicriul în care se afla cel care a fost Gheorghe Frătoaica a fost înfășurat în drapelul tricolor.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online