Casa Județeană de Pensii Argeș: 71 de bilete pentru tratament balnear

nov. 1, 2022

Pentru seria 17 din acest an, cu date de plecare in perioada 16 – 18 noiembrie 2022, ne-au fost repartizate un numar de 71 bilete de tratament balnear in statiunile, Amara, Bala, Buzias, 1 Mai, Caciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Olanesti si Pucioasa.
Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 1 – 11 noiembrie 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Au ramas 29 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: Amara – 10 bilete, Bala – 2 bilete, Buzias – 3 bilete, Covasna – 10 bilete, Pucioasa – 4 bilete.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online