Casa Județeană de Pensii Argeș: Noi bilete pentru tratament cu plecare în luna septembrie

aug. 1, 2022

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 13 din acest an, cu date de plecare in perioada 15 – 18 septembrie 2022, ne-au fost repartizate un numar de 166 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Slanic Prahova, Techirghiol.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea celor 166 de bilete se face in perioada 30 august 2022 – 7 septembrie 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie sau august 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online