Casa Județeană de Pensii Argeș: Peste 230 de bilete pentru tratament disponibile. Vezi stațiunile

iun. 26, 2023

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că, pentru seria 9 din acest an, cu date de plecare in perioada 09 – 12 iulie 2023,  ne-au fost repartizate un numar de 237 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata si Techirghiol.
Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Au ramas bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile Ocna Sugatag, Turda, Targu Ocna.

Eliberarea biletelor se face pana in data de 30 iunie 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai/iunie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.
Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

Comments

Comments are closed.