Centrul de încasări taxe și impozite de la Primăria Pitești s-a mutat la Casa Cărții. La fel și coada!

nov. 23, 2020

Conform programului stabilit și anunțat săptămâna trecută, începând de astăzi, 23.11.2020, activitatea de administrare a impozitelor și taxelor locale în cazul persoanelor fizice și juridice se desfășoară în imobilul „Casa Cărții” situat în bulevardul Republicii nr. 81, bloc G1 parter (fostul spațiu expozițional).
Pentru a se asigura că nu există sincope de sistem, edilul Cristian Gentea a fost prezent încă de la prima oră la noul sediu, unde, alături de alți piteșteni, a achitat taxa de salubrizare la ghișeu, deși nu a primit încă decizia de impunere. Și același Cristian Soare a avut și dreptate când a spus când se teme că se va muta coada de la Primărie la Casa Cărții.

Reamintim că Primăria Municipiului Pitești oferă cetățenilor alternativa plății online a impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Comments

Comments are closed.