CEZ Vânzare modifică programul Centrului său de Relații cu Clienții din Curtea de Argeș

nov. 11, 2020

Centrul de Relații cu Clienții CEZ Vânzare situat în localitatea Curtea de Argeș, strada 1 Decembrie 1918, nr. 2B, județul Argeș, va fi deschis publicului de miercuri până vineri, în intervalul orar 08:30 – 16:30 (cu pauză de prânz în intervalul 12:30 – 13:00). Programul se modifică începând de mâine, 06 noiembrie 2020.

Regulile stricte de siguranță și protecție implementate în contextul actual, în cadrul Centrului de Relații cu Clienții CEZ din localitatea Curtea de Argeș rămân în continuare valabile pentru portecția reciprocă a clienților și angajaților CEZ.

Furnizorul CEZ Vânzare recomandă în continuare clienților săi să opteze pentru siguranța de #acasă și soluționarea solicitărilor lor prin intermediul canalelor de comunicare alternative puse la dispoziţie:
Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici.
Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).
Chatul cu un consultant CEZ Vânzare
Chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.
Alte canale de comunicare:
Completarea formularului de înregistrare al sesizărilor accesând https://www.cez.ro/ro/sesizari-form
Prin corespondenţă scrisă la adresa de e-mail cez_crc@cez.ro
Numărul de fax: 0248 524 834.

Totodată, furnizorul CEZ Vânzare îşi încurajează clienţii să folosească sistemele de plăţi online pentru plata facturilor (portalul My CEZ sau mijloacele de plată de tip internet banking, puse la dispoziţie de unităţile bancare). Mai multe detalii despre metodele de plată puteţi regăsi accesând secţiunea Modalităţi de plată, din website-ul www.cez.ro

Este important de menţionat faptul că în timpul pauzei de prânz din intervalul orar 12:30 – 13:00, Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor derula activități cu publicul.

Comments

Comments are closed.