Cinste lui! De la centrul de plasament, la Academia de Poliție

oct. 13, 2021

8 tineri argeșeni, din totalul de 38, recrutați de către unitatea noastră au fost admiși la sesiunea de admitere din acest an, la Facultatea de Poliție, specializarea Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.
Dacă anul trecut povesteam despre Andrei Neleț, băiatul de la casa de copii cu aspirații mari, care a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei, anul acesta ne îndreptăm atenția către Robert Stan, un alt tânăr care provine din Sistemul de Protecție Socială, la rândul său admis în sesiunea din acest an în cadrul prestigioasei instituții.
Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat și plin de entuziasm, născut în orașul Costești, care din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament.
Motivul pentru care și-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliție a fost acela de a demonstra că poate face față provocărilor dar și faptul că meseria de ofițer jandarm este o meserie care onorează.

Comments

Comments are closed.