Circ în Parlament la miez de noapte! Președinte al Camerei Deputaților, ales noaptea ca hoții! AUR l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban!

dec. 22, 2020

AUR se conturează tot mai mult drept partidul anti-sistem (în detrimentul USR) și a răsturnat toate previziunile zilei. Dovada cea mai simplă că, atunci când e vorba de ciolan, funcții și privilegii, parlamentarii sunt dispuși să lucreze și noaptea. Desigur, doar dacă funcțiile, privilegiile și ciolanul este pentru ei!
După ce toți deputații au depus jurământul de credință, a urmat un schimb de replici în care s-a remarcat Eugen Simion, copreședintele AUR, care a acuzat PSD și PNL de blat și că vechile partide și-au negociat pozițiile și funcțiile. A urmat vestea tragi-comică pentru liberali, dată de președintele de ședință, membru AUR și decan al Camerei, care a declarat ședința suspendată pentru că este obosit!

Și uite așa a început circul, pentru că liberalii nu au mai apucat să anunțe că vor supunerea la vot pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților pentru Ludovic Orban și pentru conducerea Biroului Permanent al Camerei Deputaților! Și, cum nu se putea ca Orban să plece acasă neuns președinte de Cameră, s-a luat pauză o jumătate de oră pentru ca ședința să fie reluată, fără deputații AUR, după ora 0.30.

Comments

Comments are closed.