Cîțu i-a demis pe Voiculescu și Andreea Moldovan. Moșteanu lasă de înțeles că s-ar putea lăsa cu ieșirea USR de la guvernare

apr. 14, 2021

Premierul Florin Cîțu a anunțat revocarea din funcție a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și demiterea secretarului de stat din Minister, Andreea Moldovan. Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu a reacționat și a lăsat să se înțeleagă chiar o posibilă ruptură în Coaliție, în contextul în care luni USR și-a declarat sprijinul total pentru Vlad Voiculescu, iar PNL a făcut pași înapoi, renunțând la schimbarea ministrului Sănătății.

”Vom vedea ce facem în continuare, va fi o discuție în organele statutare ale partidului și va fi o decizie acolo.” a anunțat Ionuț Moșteanu, după decizia premierului Florin Cîțu de a-i da afară din Guvern pe Vlad Voiculescu și pe Andreea Moldovan. 

Întrebat dacă i se pare justificată decizia premierului, el a răspuns: ”Mie nu, nu mi se pare deloc justificată, mai ales că a fost o discuție în timpul zilei de luni, la care am și participat și părea că s-au clarificat niște lucruri și pașii următori”. 

Despre ordinul privind metodologia de calcul cu privire la carantinare, Ionuț Moșteanu afirmă că, din ce știe, e o discuție veche de un an, iar premierul a fost informat. El susține că respectivul ordin publicat în Monitorul Oficial ”stabilea mai multe criterii și aducea mai multă claritate și echilibru”, fiind unele localități care testau, altele care nu testau. 

Comments

Comments are closed.