Cîțu: Mai multe centre de vaccinare AstraZeneca în centre de vaccinare Pfizer

apr. 16, 2021

Premierul Florin Cîțu a anunțat că mai multe centre de vaccinare AstraZeneca vor fi transformate în centre de vaccinare Pfizer. Șeful Guvernului a spus că vrea să accelereze campania de vaccinare și a decis să transforme mai multe centre de vaccinare AstraZeneca în centre de vaccinare Pfizer. Centre de vaccinare vor fi organizate și în interiorul unor unități economice, a mai spus Florin Cîțu.

„Vom transforma centre de vaccinare AstraZeneca în centre de vaccinare Pfizer. De asemenea, vom permite operatorilor economici să aibă centre de vaccinare”, a anunțat premierul, la Cluj-Napoca.

Prim-ministrul a mai vorbit despre Horeca și despre creșterea capacității de vaccinare din România, invitându-i pe români să se vaccineze pentru a avea o vacanță normală în următoarea vară.

„Am ajuns la 115.000 de doze pe zi și ne propunem ca pe 20 să avem 120.000 de doze în fiecare zi. Românii trebuie să se vaccineze dacă vor să revenim la normal, avem aceste două luni până la vacanța de vară. Am vorbit cu Horeca care vrea să-și vaccineze personalul, este singura soluție ca să avem o vară normală”, a precizat Florin Cîțu.

Comments

Comments are closed.