Concert de An Nou la Filarmonica Pitești

ian. 11, 2022

Filarmonica Piteşti organizează joi, 13 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Simfonia a Centrului Multifuncţional, primul concert simfonic extraordinar al anului 2022, concertul de An Nou. Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Constantin Grigore, participă, în premieră, solista Daniela Bucșan.
În program: J. Strauss – „Uvertura Liliacul”, „Dunărea Albastră”, „Tik-Tak Polka”, „Ungarischer Krönungsmarsch”, Liliacul „marchiz Cum ești”, Voievodul Țiganilor „O Fată de S-a Îndrăgostit”, A. Haciaturian – Vals din Suita Masquerade, E. Waldteufel – „Valsul Patinatorilor”, I. Dunaewski – Vânt de libertate „Aria Pepita Diabolo”, L. Delibes – Les Filles De Cadix, L. Berbstein – Candid „Glitter And Be Gay” și C. Gounod – Romeo și Julieta „Je Veux Vivre”.
Intrarea în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde. Participarea publicului este de 50% din capacitatea sălii de concert. Spectatorii vor purta masca de protecție.
Biletele pot fi achiziționate și de pe site-ul www.bilete.ro Prețul unui bilet este 50 de lei, sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online