Concurs de Dans online la Casa de Cultură a Studenților Pitești

apr. 8, 2021

Casa de Cultură a Studenților Pitești sub egida Ministerului Tineretului și Sportului invită tinerii și studenții inventivi cu vârste între 15 – 35 ani să participe la Concursul de Dans 2021 – online.
La Concursul de Dans 2021 – online (desfășurat în perioada 07.04.2021 – 09.05.2021) pot participa tinerii și studenții creatori, cu vârsta între 15 și 35 ani. Prin aceast concurs vrem să marcăm și Ziua Internațională a Dansului, ce se celebrează în fiecare an pe 29 aprilie. Sunt acceptate în concurs filmulețele în format avi, mov sau mp4. Acestea se pot trimite pe adresa de email a organizatorului, ccs.pitesti@yahoo.com, pe Facebook-ul organizatorului, Casa de Cultură a Studenților Pitești, și pe numărul de whatsaap – 0736.484.946. Câştigătorii vor fi aleși în două etape: în prima etapă se califică primii 5 participanți care primesc la postarea inițial a videoclipului de pe Facebook-ul CCS Pitești cele mai multe like-uri până la data de 2 mai 2021, ora 23:59; în etapa a doua sunt desemnați câștigătorii, dintre cei 5 finaliști, de un juriu alcătuit din personalități argeșene din domeniul artistic și reprezentanți CCS Pitești – pe data de 9 mai 2021. Câștigătorii locurilor I, II și III vor fi premiați cu trofee, medalii, diplome și premii surpriză, pe care le vor oferii sponsorii. Lista sponsorilor rămâne deschisă până la data finalizării înscrierilor.
Condiții de participare:

Este acceptat 1 moment artistic pentru fiecare participant/trupă;
Durata maximă a fiecărui moment nu trebuie să depășească 7 minute;
Concursul nu este prevăzut pe categorii de vârstă și pe genuri de dans, ci toți participanții intră într-o singură categorie.
Comments

Comments are closed.