Concursul „Lada de zestre a bunicilor” va fi organizat online

iul. 17, 2020

Ca urmare a amânării, pe moment, a Festivalului-Concurs Național de Folclor „Mioveni”, ediția a II-a, Centrul Cultural și Primăria orașului Mioveni lansează concursul online „Lada de zestre a bunicilor”, adresat iubitorilor de artă și cultură tradițională care doresc să contribuie la promovarea patrimoniului cultural cu obiecte pe care omul gospodar le are în casă sau le păstrează din trecutul familiei.
Concursul constă în realizarea unei fotografii a unui obiect tradițional însoțit de o mică descriere.

1. Perioada concurs
15 iulie – 3 august 2020

2. Cine participă?
Persoane cu domiciliul în orașul Mioveni, cu vârste de peste 14 ani.
Fotografiile pot fi făcute atât cu aparatul de fotografiat cât și cu telefonul mobil.

3. Unde se desfășoară concursul?
Concursul se desfășoară în mediul online, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni.

4. Cum procedezi?
-Dai like paginii de Facebook Centrul Cultural Mioveni.
-Distribui și dai like postării regulamentului concursului.
-Realizezi o fotografie cu un obiect tradițional specific (obiecte din ceramică, lemn, fier, piatră sau o piesă a costumului tradițional românesc etc.)

5. Cum te înscrii?

Fotografiezi obiectul tradițional, adaugi și o mică descriere și le trimiți până la data de 25 iulie 2020, ora 22.00.
O persoană poate participa cu o singură fotografie. Fotografia, însoțită de o mică descriere, va fi trimisă într-un mesaj privat al paginii de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, alături de următoarele date personale: nume, prenume, adresă, vârstă și un număr de telefon.În mesaj se va preciza următoarele: Subsemnatul/a……….în calitate de participant la concursul ”Lada de zestre a bunicilor” menționez că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale trimise și apariția fotografiei în cadrul concursului.

În data de 27 iulie 2020, ora 14.00, vor fi postate imaginile cu obiectele trimise de către voi pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni (https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ/) de către administratorul paginii, urmând ca, până la data de 3 august 2020, ora 11.00, fotografia cu obiectul tradițional ce va strânge cele mai multe like-uri să fie premiat, în funcție de numărul de aprecieri strânse de la momentul startului.

Anunțarea câștigătorului se va face online, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, pe data de 3 august 2020, ora 15.00. Câștigătorul va intra în posesia premiului în următoarele 5 zile lucrătoare de la încheierea concursului.

6. Confidențialitatea datelor cu caracter personal

Participanții trebuie să-și exprime acordul expres și neechivoc asupra regulamentului concursului și apariției conținutului materialului în mediul online. Organizatorul poate utiliza imaginile înscrise în concurs în materialele de comunicare ce vor face referire la acesta. Participarea la acest concurs presupune acceptul participanților referitor la faptul că, în baza acordului liber exprimat, obiectul, numele, prenumele, domiciliul și materialele trimise organizatorului, pot fi făcute publice și folosite în materialele de comunicare, însă doar în legătură cu prezentul concurs și fără a prejudicia imaginea ori drepturile acestora. Cesiunea și utilizarea de către organizator a acestor imagini se va face fără niciun fel de plată pentru participanți, ei nefiind restricționați în exprimarea acestui accept ori a refuzului în niciun fel și neexistând nicio condiționare în participarea la acest concurs din partea organizatorului. Înscrierea se va face exclusiv în perioada concursului, menționată în regulament.

7. Premiu

Obiecte cu specific tradițional românesc lucrate manual de către meșterul popular Ion Rodoș.

*Toate fotografiile înscrise în concurs, vor fi postate de către administratorul contului și va fi descalificat automat din concurs orice material care conține imagini cu un conținut defăimător, indecent, explicit sexual, obscen, ofensator, sensibil din punct de vedere politic/cultural sau care promovează violența, misoginismul sau face referire la activități ilegale sau care promovează discriminare pe bază de rasă, religie, sex, origine națională, dizabilitate fizică, de vârstă sau care încalcă drepturile unei terțe persoane. Organizatorul se va adresa direct participantului, în cazul unor eventuale astfel de reclamații din partea terților. Prin trimiterea fotografiei în scopul participării la concurs, participanții garantează organizatorului că au obținut acordul terțelor persoane care apar în materiale, ca imaginea lor să poată fi folosită, atât pentru participarea la concurs cât și de către organizator, în toate scopurile menționate în regulament.
Câștigătorul premiului oferit în cadrul acestui concurs nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a câștigului, nici posibilitatea de schimbare a acestuia cu alte bunuri.
Participantul desemnat câștigător care, din motive independente de voința organizatorului, nu poate fi contactat de către organizatori în termen de 5 zile lucrătoare de la încheierea concursului va fi invalidat iar premiul va fi oferit următorului clasat.

Comments

Comments are closed.