Constantin Stroe ar fi împlinit astăzi 79 de ani! Mesaj profund al primarului Ion Georgescu

2 luni ago
123 Views

Fostul director al Dacia, Constantin Stroe, ar fi împlinit astăzi 79 de ani. Poate că generația # nu prea îl cunoaște dar, în mare parte, dacă Stroe nu era, am fi avut și o variantă destul de probabilă ca astăzi nici Dacia să nu mai fie. Așa că merită căutat numele lui pe Google, cel puțin. Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, a postat un mesaj profund astăzi, în amintirea celui pe care l-a numit părintele Daciei:

Să nu-l uităm niciodată pe „părintele Daciei”, Constantin Stroe, cel care astăzi ar fi împlinit 79 de ani!C onstantin Stroe a fost omul a cărui viață și carieră se confundă cu industria auto din România, cel care a reușit una dintre cele mai de succes privatizări din România, cea a uzinei Dacia de la Mioveni.
Moştenirea lui, o uzină Dacia puternică, profitabilă, respectabilă, un motor al capitalismului, o locomotivă pentru întreaga industrie auto din România a devenit astăzi un reper al Grupului Renault și o emblemă la nivel global. În acelaşi timp, numele lui Constantin Stroe va rămâne pentru totdeauna legat de dezvoltarea industriei auto din România, pentru care a fost o adevărată portavoce în calitate de director al ACAROM.Drum bun în istorie, comunitatea din Mioveni nu te va uita niciodată!

Comentarii

Fără comentarii