Continuă spectacolele de teatru în Sala Filarmonicii Pitești

sept. 14, 2021

Primăria Pitești organizează prin Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, în colaborare cu Teatrul particular “Vasilache” din București, două piese de teatru în data de 18 septembrie.
Prima dintre ele reprezintă un spectacol de teatru pentru copii denumit “AventurileluiApolodor”.
Distribuția este asigurată de Sabina Mitrea, Virginia Vasilache, Alex Floroiu și Alex Robu, iar scenariul, regia, compoziție muzicală și versurile aparțin Virginiei Vasilache, după o poveste de Gellu Naum.
Spectacolul începe la ora 11.00 în sala Filarmonicii Pitești, este adresat copiilor cu vârstele între 3-12 ani, iar durata acestuia este de 60 de minute.
În povestea ”Aventurile lui Apolodor” învățăm despre prietenie, despre dorul de casă și familie, despre cum să îi respectăm și să-i apreciem pe cei care ne sunt alături. Pe ritmuri de jazz, disco și rap, Miniricii vă invită în aventura lor minunată plină de surprize!
În cadrul spectacolului, accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.
Tot pe 18 septembrie, însă de la ora 19.00, va avea loc și piesa de teatru “Doctor Asimptomatic”.
Spectacolul reprezintă o adaptare după celebra comedie ”Doctor fără voie” a lui Molière, cu Vlad Bînzoiu, Marina Fluerașu, Sabina Mitrea, Robert Poiană, Răzvan Răduță, Alex Robu, Virginia Vasilache
Prețul unui bilet în cadrul spectacolului este de 35 lei.
Biletele se pun în vânzare la casieria Filarmonicii Pitești, din data de 10 septembrie, însă ele sunt disponibile și pe www.iabilet.ro.

Comments

Comments are closed.