Coronavirus în Argeș. 35 de argeșeni în carantină. Teste pentru un bărbat mort în Spitalul Județean

mart. 12, 2020

Conform Prefecturii Argeș, 220 de argeșeni sunt în izolare la domiciliu dintre care 3 în spital, iar 35 sunt în carantină în județ. 24 dintre ei, veniți din Italia, sunt chiar în Pitești. De subliniat că persoanele aflate în izolare sau în carantină sunt persoane sănătoase, care sunt însă în monitorizare și care sunt testate pe parcursul celor 14 zile. Până la această oră, în Argeș nu este niciun caz de infecție.
Pentru un bărbat care a decedat la scurt timp după ce a fost adus la UPU de la Spitalul Județean de Urgență Argeș, au fost făcute teste și în scurt timp vor sosi rezultatele. Băbatul a ajuns la spital cu simptomele infecției cu coronavirus și a murit în scurt timp după aceea, în urma unui stop cardio-respirator.
Între timp, în spațiul virtual circulă o mulțime de zvonuri despre tot felul de presupuse cazuri de infecție. Autoritățle fac apel către cetățeni să se informeze numai din surse sigure, pentru a nu se crea isterie. Fiecare caz este analizat, se dispun anchete epidemiologice, iar autoritățile anunță cazurile care se confirmă sau infirmă, acolo unde acestea sunt reale.

Comments

Comments are closed.