COVID face ravagii la vârful administrației din argeșene. După subprefectul Andrei Ciungu, și președintele CJ Argeș Ion Mînzînă s-a îmbolnăvit!

nov. 3, 2020

Președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Arges, Ion Mînzînă a fost infectat cu Covid. Anunțul a fost făcut de biroul de presă al instituției.

”Astăzi, 3 noiembrie 2020, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. În acest moment, președintele se află izolat la domiciliu și nu prezintă simptome specifice infecței cu noul coronavirus. Deși starea de sănătate este una bună, președintele Ion Mînzînă urmează să se interneze, în cursul zilei de astăzi, într-o unitate sanitară specializată în monitorizarea și tratarea pacienților infectați cu COVID-19. În perioada în care domnul Ion Mînzînă nu își va putea exercita funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, atribuțiile vor fi preluate de cei doi vicepreședinți, domnul Marius Nicolaescu și domnul Adrian Bughiu.   “Dragi argeșeni, din păcate, în urmă cu puțin timp, am aflat că rezultatul testului de COVID-19 pe care l-am efectuat este pozitiv. Nu am ignorat nicio secundă măsurile de protecție și nici nu m-am îndoit de pericolul și gradul ridicat de contagiozitate al acestui virus. Însă, așa cum știți, prin prisma activității mele administrative și politice, în toată această perioadă am intrat în contact cu mai multe persoane, motiv pentru care am considerat că este necesar să mă testez periodic, mai ales pentru protecția celor din jur. Vă rog să tratați cu seriozitate existența acestui virus destul de parșiv, să vă protejați pentru siguranța dumneavoastră și a celor apropiați. Vă urez multă sănătate și să dea Dumnezeu să ne revedem sănătoși!” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș”, se arata in comunicatul CJ Arges.

Mînzînă este primul oficial infectat. Șeful Jandarmeriei Arges, Gheorghe Lupescu a fost pozitiv in timpul primului val epidemiologic. Recent, deputatul Simona Bucura Oprescu a fost bolnava de Covid si intre timp s-a vindecat. Tot bolnav de Covid este si unul din cei doi subprefecti, Cristian Andrei Ciungu.

Comments

Comments are closed.