Creștere exponențială de noi cazuri COVID-19. Alți 21 de bolnavi în 24 de ore! Soare: cifrele sunt absolut reale și îngrijorătoare

iun. 14, 2020

S-a dat alarma! În plin scandal privind prelungirea stării de alertă, la nivel național, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 320 de noi de cazuri de coronavirus, într-o singură zi, iar în Argeș au fost confirmate 21 de cazuri în plus față de ziua de ieri!

„În ultimele două zile s-a constatat o creștere îngrijorătoare a numărului de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 la nivelul județului, acest val de îmbolnăviri venind odată cu aplicarea măsurilor de relaxare socială.
După o perioadă de speranță, în care majoritatea pacienților pozitivi, internați la secția de Boli Contagioase a Spitalului Orășenesc Mioveni, au fost tratați și s-au reîntors sănătoși acasă, în mod îngrijorător, în ultimele 48 de ore ne-am confruntat cu o explozie de noi internări”, a precizat prefectul Emanuel Soare care a subliniat că cifrele sunt absolut reale și a atras atenția că populația trebuie să respecte regulile elementare precum purtarea măștii de protecție, dezinfectarea și spălarea pe mâine de câte ori avem ocazia.

Comments

Comments are closed.