Crima de la Mihăiești! Criminalul și-a amenințat familia cu moartea în direct la Acces direct! Poliția nu a făcut nimic

mai 17, 2021

Duminică, un bărbat și-a ucis fosta concubină, dar și pe fiul acesteia, în vârstă de numai 15 ani în curtea bisericii. A încercat apoi să se sinucidă, fiind însă arestat de polițiști și dus la spital, unde a fost operat.
Una din teorii este că bărbatul și-a ucis fosta concubină din gelozie sau răzbunare, având în vedere că cei doi s-au despărțit în urmă cu trei luni. Ies la iveală noi informații în cazul crimei din curtea bisericii de la Mihăiești, județul Argeș. Femeia în vârstă de 38 de ani își reclamase concubinul la Poliția din Câmpulung în luna februarie, spunând că bărbatul o amenință și a cerut ordin de restricție, temându-se pentru viața ei.

Mama băiatului a fost găsită cu gâtul taiat, în curtea bisericii din localitate. Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost omorât de tată și a fost găsit fără suflare, dar și lovit la cap. 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorul Cătălin Arsene, a declarat luni pentru News.ro că o sesizare din partea victimei fusese depusă în luna februarie a acestui an la Parchetul de pe lângă judecătoria Câmpulung, în sesizare femeia reclamând că este ameninţată.

Conform oficialului Parchetului Tribunalului Argeş, suspectul nu are antecedente penale. El a încercat să se sinucidă imediat după uciderea celor doi, înjunghiindu-se în gât. Bărbatul a fost dus la spital, supus unei intervenţii chirurgicale şi, din cauza stării de sănătate, nu a putut fi audiat, deocamdată.

Autorul dublei crime a fost prezent într-o emisiune televizată, alături de concubină, într-o tentativă de împăcare publică a celor doi. El a recunoscut, fără ezitare, că și-a amenințat partenera cu moartea și că ar putea chiar să treacă la acțiune. În ciuda afirmațiilor publice făcute de criminal înainte de a comite oribilele fapte, autoritățile nu au făcut nimic pentru a împiedica ceea ce avea să urmeze. Și vecinii spun că bărbatul a amenințat de nenumărate ori că își ucide familia.Procurorii fac cercetări în cadrul unui dosar penal de omor calificat cu premeditare.

Comments

Comments are closed.