Cristian Gentea: Pentru mine, educația înseamnă civilizație!

aug. 29, 2020

Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al Piteștiului, și-a prezentat strategia realistă și proiectele concrete menite să asigure creșterea nivelului de educație – o condiție fundamentală, în opinia domniei sale, pentru dezvoltarea comunității. S-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai aplicaţi candidaţi pentru Primăria Piteşti. Mizând pe implicarea activă a structurilor academice în toate proiectele importante pentru Pitești și în deciziile locale, dar și pe o armonizare a ofertei educaționale cu nevoile pieței economice, Cristian Gentea a demonstrat o bună cunoaștere a problemelor, o abordare realistă a subiectelor și a prezentat soluții concrete pentru toate temele supuse dezbaterii.
Printre aceste soluții expuse de către candidatul PSD Cristian Gentea menționăm:
• realizarea Consiliului de Susținere Publică a Educației și elaborarea unei platforme civice în acest sens
• sprijinirea dezvoltării de noi structuri educative (creșe, grădinițe, after-school-uri, cluburi, biblioteci virtuale)
• punerea la punct a unor mecanisme concrete de cerere-ofertă.
În centrul proiectului său pentru educație stă înființarea unor întreprinderi-junior, o anticameră fundamentală pentru susținerea studenților și mediului de business și dezvoltarea unui oraș atractiv (cu oportunități profesionale, sociale și de divertisment) menit să păstreze acasă tânăra generație de specialiști în blugi și sacou.

Prin proiectele prezentate, Cristian Gentea demonstrează o dată în plus că reprezintă soluția primarului serios, aplicat, bine documentat și cu o viziune corectă asupra dezvoltării Piteștiului. „Educația înseamnă civilizație pentru mine. Este piatra de temelie a fiecărei societăți la care trebuie să aibă aport toți cei care trăiesc în cetate. Strategia mea este simplă: Primăria trebuie să fie factor activ pentru educația locală. Fiind eu însumi un produs al unei universități și având o carieră dezvoltată pe cercetare științifică la nivel înalt, înțeleg prea bine nevoile universităților și sunt gata să mă dedic sprijinirii acestora” – a fost mesajului domnului Cristian Gentea, un om de cuvânt, un primar de cuvânt!

Material comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019

Comments

Comments are closed.