Cristian Gentea, prima reacție după dezastrul din meciul cu CFR Cluj

mart. 1, 2021

După o serie incredibilă de meciuri fără îngrângere, FC Argeș a primit luni seară o usturătoare lecție de fotbal. Fără principalul atacant, argeșenii nu au izbutit să facă față iureșului clujean. Primarul Cristian Gentea a reacționat, la scurt timp după ce tabela de marcaj a încremenit într-un neverosimil 5-0 pentru CFR Cluj.

În parcursul fiecărei formații, la un moment dat apar și rezultate negative. După o serie de 11 jocuri consecutive fără eșec în 2021, FC Argeș a cedat duelul din această seară cu CFR Cluj, campioana României. Era normal să se întâmple și acest lucru, să apară și o primă sincopă. Victoria gazdelor este meritată, dar vreau să subliniez faptul că îmi doream o altă atitudine a echipei noastre. Tocmai de aceea, mesajul meu pentru jucători, pentru staff-ul tehnic și pentru conducere este acela de a lupta în continuare. Trebuie să ținem capul sus, să învățăm din acest eșec și să obținem puncte în Liga I, deoarece “bătălia” continuă, iar obiectivul nostru este acela de a fi în Liga I. Așadar, indiferent de rezultatul din această seară, trebuie să fim uniți, să ne pregătim foarte bine și să luăm totul din partidele ce urmează!Voi susține echipa necondiționat, însă cer atitudine, responsabilitate și respect. Aceasta sunt valori pentru toți piteștenii și întreaga suflare alb-violetă!

a reacționat Cristian Gtentea.

A fost un 5-0 pe care CFR Cluj l-a aplicat echipei piteștene. Scor de maidan, ar spune unii, dar în fotbal se mai înregistrează și astfel de diferențe. Important este ca băieții trioului Vlădoiu, Ianovschi, Prepeliță să nu se lase afectați și să se concentreze pe următorul meci.

Comments

Comments are closed.