Cristian Gentea: Primăria va fi partener real pentru mediul de afaceri

sept. 4, 2020

Candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a anuntat încă de la intrarea în competiţia administrativă faptul că va prezenta o viziune menită să acopere toate mediile sociale importante în viaţa urbei. Dintre acestea, sectorul privat, investitorii care generează dezvoltare durabilă, ocupă un loc foarte important în agenda viitorului primar al Piteştiului, Cristian Gentea anunţând răspicat faptul că îşi doreşte să fie un sprijin dar și un partener eficient şi deschis al mediului de business local.

Cristian Gentea are in această perioadă o serie de întâlniri cu investitorii pitesteni și vrea ca după data de 27 septembrie, administrația locală să fie un sprijin real pentru mediul de afaceri din Piteşti. „Vreau ca în mandatul meu primăria să fie un partener real şi eficient pentru mediul de afaceri.” Acesta a anunţat principiile şi măsurile de bază din platfomrma dedicată sectorului privat, dar care va fi permanent actualizată în funcţie de nevoile şi proiectele pe care le are mediul de afaceri.

Eficiență. Debirocratizare bazată pe proceduri simplificate. crearea unui Birou unic dedicat mediului privat; achiziții transparente

Fiscalitate. Politici fiscale echilibrate, atractive și implementarea plăților online

Infrastructură. Dezvoltarea de parcuri industriale și centre de business

Predictibilitate. Program de dezvoltare integrată a infrastructurii care va permite companiilor să-și planifice structura ofertelor și să asigure competitivitatea soluțiilor oferite

Suport. Program de granturi pentru antreprenorii din IT și cei din businessurile mici și mijlocii

Administrație. Structuri specializate la nivelul Primăriei pentru proiecte europene, investitori, urbanism și HoReCa

Oportunități: Dezvoltarea zonei metropolitane, dezvoltarea vieții sociale urbane prin evenimente de amploare menite să atragă turiști, păstrarea acasă a pepinierei de specialiști produși de universitățile locale.


Material comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019

Comments

Comments are closed.